Bolje ne gre ...

Turistična agencija ATP

LEGOLAND

Tematski park, kjer nas več kot 5 miljonov lego kock popelje v svet otroštva. Ta dan bomo lahko živeli otroški svet, ko se bomo sprehajali po morskem dnu, uživali v različnih predstavah, zgradili nebotičnik in se spuščali z vlakom smrti ...!
Program:  Odhod iz Slovenije v zelo zgodnjih jutranjih urah. Vožnja mimo Maribora, Šentilja z vmesnima postankoma čez Avstrijo proti Miinchnu in naprej proti Ulmu. V Giinzburgu se nahaja tematski park Legoland, kjer bomo preživeli naš zabavni dan. V lanskem letu se je pod okriljem Sea Lifa odprl podvodni svet, kjer se bomo lahko sprehodili po oceanskem dnu vse do potopljenega mesta. Iz oči v oči se bomo srečali z morskimi psi, skati in občudovali pisane tropske ribice. V nadaljevanju se bomo srečali z risanim junakom Mojstrom Miho, za vse adrenalinske želje pa so tu, seveda, vlakci smrti. Lego X za maksimalno! Maksimalna zabava, maksimalna hitrost in maksimalna radovednost. Za slednje je na voljo domišljijska dežela. Lahko bomo zgradili svoj lego nebotičnik in preizkusili, kako se obnese v primeru potresa. V deželi pustolovščin, ki je, seveda, skrita nekje v džungli, bomo občudovali divje živali in se lahko vkrcali na razburljivo džungelsko odpravo ... V pravljični deželi nas bodo oblegali zmaji, ki jih bodo krotili vitezi ... Še deželo piratov ne smemo pozabiti! Za male in velike radovedneže pa je na voljo ogled proizvodnje te čudovite igrače. Ob 18.00 uri povratek proti domu, kamor je prihod predviden v poznih nočnih urah.

51966291.jpghttp-_www.jochen-schweizer.de_on_demandware.static_-_sites-class_default_dw163d2873_products_extragross_legoland-1.jpglegoland-express.jpg

Back

Naši Dosežki

32

Prevozili že 32 držav

1,700,000

Prevoženih 1,700,000 km vsako leto

14.000

Prepeljani 14.000 srečnih potnkov vsako leto